3.09.2008

Koerte ja kasside luugid ustesse ja seintesse?




Koerte ja kasside luugid ustesse ja seintesse?

Koerakuudi teemas tekkis hea idee, küsida, kas ja kuidas on kellegil kogemusi järgmise vidinaga - ülipraktilise asjaga:

Kas meie maal juba levivad ka ühendriikides nii tavalised need tagaukse, köögiukse, terassiukse, keldriukse luugid, kust kassid ja koerad vabalt saavad isse ja välja?

See lahendus on ideaalne:

- Kui sul on oma amaja ja su koerad elavad toas. Ning sa soovid neid. Kuigi jah tean suures osas oma kodu omanikke, (eriti kelle uued elamised ja kallid põrandad jms.) kes on osad puhtusefriigid või pedandid. Samuti mängib rolli siin meie ilmastikutingimused, kus on ju suur osa aastast LIGANE ja SOPANE Irve ja 4 jalagne sõber tuleb teeb mustri põrandale, oh seda jama siis.

- Kui ehitada koerakuut abihoone sisse (kuur, abihoone, garaaz, laut jms.) Kui selleks vähetegi ruumi on siis teed augu seina ja paned sellise luugi ning koerale teed sisse kas aediku, kuudi vms. MEIE KLIIMAS on see lahendus parem! Hea näide siin, ja siin

Head kaasamõtlemist!

Jah me sõltume kliimast aga ega seda asja ka pole propageeritud, tutvustatud ja see ei ole osade mõtlemisse isegi tulnud. Ma usun et kui see lähenemine saaks laiemat kasutuspinda, siis koguneb ka väga positiivset tagasisidet. Endal on üks kuut abiruumi sees. Suurte uste keskel on koerte mulk, mille taga kohe kuut. Äärmiselt hea lahendus.

Ise plaanin kunagi ühele väiksema pitu võtta, kellele teen sellise luugi, et ta ühes abiruumis saaks tuulevarjus käija. Pole suutnud veel välja mõelda, mida luugi ette panen. Kas need läbipaistavd plastikribad mis ladudes uste ees vms.

Kel huvi, siis seda kraami müüakse ka veebis

Kellele aga kargab pähe mõte, et oi aga siis hulkuvad kassid ja koerad on mul köögis ja toas. Kel veid raha siis võib ju soetada elektroonilise ukseluugi, mis tunneb sinu koera ära ja laseb vaid teda sisse (vist rihma otsas andur) mis avab riivi.

Ja saame veel kaugemale minna. Kelle tehnika huvi või mees - tuttav või keegi teine on selline putitaja siis on koduste vahenditega ja väga lihtsalt võimalik teha mida iganes alustades taimeriga avanevast uksest kuni SMS teel juhitavast uksest - paneelist. (viimast saaks imelihtsalt teha läbi SMS signa mooduli, mida üks mees veebis kusagil veel müüb!).

Vaata ka arutelu koerafoorumis: Koerte ja kasside luugid ustesse ja seintesse?

Valik luuke veebist:






Vaata veel: näide 1, näide 2 jne.

Kommentaare ei ole: